Hála az átalakulás folyamatáért

Hála az átalakulás folyamatáért

Mi pedig, miközben fedetlen arccal, mint egy tükörben szemléljük az Úr dicsőségét mindnyájan, ugyanarra a képre formálódunk át az Úr Lelke által dicsőségről dicsőségre. 2 Kor. 3:18

Az átalakulás nem megy egyik napról a másikra, és a folyamat időnként nagyon lassúnak tűnhet. Ez azonban nem változtat azon a tényen, hogy a Jézussal való kapcsolat egyik előnye az a szabadság, hogy elfelejthetjük a múltat, és előre haladhatunk az a jövő felé, amit Isten tartogat a számunkra.

Amikor kísértésbe esel, hogy kárhoztasd magad, mert nem fejlődsz úgy, ahogy szerinted kellene, fordítsd figyelmedet Jézusra, és légy hálás, hogy Ő tökéletes időzítésével végzi munkáját az életedben. Emlékeztesd magad: “Isten szeret engem, és jó terve van az életemmel. Még nem érkeztem meg, de jól vagyok, és haladok az utamon!” Emlékezz arra, hogy a hit által igaz lettél Isten előtt, és bár még nem értél el a tökéletességhez, de napról napra fejlődsz.


Hálaadó ima

Köszönöm, Atyám, hogy tökéletes időzítéseddel átalakítod az életemet. Bízom Benned, és úgy döntök, hogy többé nem érzem magam kárhoztatva, nem leszek frusztrált. Te munkálkodsz az életemben, és ezért hálás vagyok.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon