Hála Isten kinyilatkoztatásáért

Hála Isten kinyilatkoztatásáért

Álmélkodtak a tanításán, mert úgy tanította őket, mint akinek hatalma van, nem pedig úgy, mint az írástudók. Mk. 1:22

Szomorú belegondolni, hogy egyesek a kereszténységet azzal azonosítják, hogy csak gyülekezetbe járnak, és semmi több. A gyülekezetben tanítanak minket Istenről, de hála az égnek, a Krisztusban való életünk több mint egy heti templomi kiruccanás. Kereszténynek lenni több mint egy gyülekezethez való csatlakozás. Személyes kapcsolat Istennel Jézus Krisztuson keresztül.

Ahhoz, hogy valóban megismerjük az Urat, éhesnek kell lennünk az olyan típusú ismeretre, amely csakis magától Istentől származhat a kinyilatkoztatás által – ez a kinyilatkoztatás az Ő Igéjén keresztül és az Ő Szent Szelleme által elérhető személyes és bensőséges módon.

A kinyilatkoztatás túlmutat azon, amit gondolunk, látunk vagy érzünk. Ez Isten belső ismerete, amelyet nem lehet tőlünk elvenni. Ha rendelkezünk ezzel a belső ismerettel Istenről, hálásak lehetünk, biztonságban tudhatjuk, hogy a külvilágból semmi sem tántoríthat el bennünket az Istenbe vetett hitünktől.


Hálaadó ima

Hálás vagyok, Atyám, hogy személyes, bensőséges kapcsolatom lehet Veled. Ma úgy döntök, hogy figyelek a hangodra, és követem a vezetésedet. Köszönöm a kinyilatkoztatásodat az életemben.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon