Hálásan élvezd a mai napot

Hálásan élvezd a mai napot

Ez az a nap, amelyet az ÚR elrendelt, vigadozzunk és örüljünk ezen! Zsolt. 118:24

Fiatal szülők gyakran elmulasztják kedvüket lelni gyermekükben, amikor az elér növekedésének egy szakaszához. Amikor még csecsemő, azt mondják: “Örülni fogok, ha szobatiszta lesz (vagy abbahagyja a fogzást, vagy megtanul járni)”. Aztán azt mondják: “Örülni fogok, amikor óvodába megy”. Aztán ez lesz: “Örülni fogok, ha egész nap iskolában lesz”. Később azt mondják: “Örülni fogok, ha leérettségizik.”

És ez így megy tovább, amíg a gyerek fel nem nő és el nem megy, és a szülők soha nem élvezték igazán életének egyetlen szakaszát sem. Mindig arra vártak, hogy mikor fognak örülni. Hadd biztassalak téged: ne szalaszd el az örömöt, ne várj arra, hogy minden tökéletes legyen – köszönj meg Istennek minden egyes szakaszt az út során. Tanulj meg örülni és örvendezni az Úrban, ma és életed minden napján.


Hálaadó ima

Atyám, köszönöm neked az életemnek azt a szakaszát, amelyben most vagyok. Még akkor is, amikor kihívásokkal és nehézségekkel kell szembenéznem, segíts emlékeznem arra, hogy Te jó voltál hozzám, és segíts, hogy hálás legyek a mai napért.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon