Használd ki a benned rejlő lehetőségeket; vágj bele most!

Használd ki a benned rejlő lehetőségeket; vágj bele most!

“Amit tesztek, jó lélekkel végezzétek, úgy mint az Úrnak, és nem úgy mint az embereknek.” Kol 3:23

Talán tudod, hogy Isten teremtményeként nagyszerű lehetőségeket hordozol magadban, de ez nem elég. Használnod is kell ezeket. Szerintem sok ember azért boldogtalan, mert nem teszik ezt meg. Ha szeretnéd a benned rejlő lehetőségeket maximálisan kihasználni, ne várj addig, amíg minden tökéletes lesz. Tégy valamit most! Kezdj el valamit, ami épp előtted van.

A benned rejlő lehetőségeknek valamilyen formát kell ölteni. Ha érzel egy vágyat a szívedben, hogy kipróbálj valami újat, akkor lépj ki, és nézd meg, hogy Isten megajándékozott-e ezen a területen. Soha nem fogod felfedezni, mire vagy képes, ha semmit nem próbálsz ki.

Bátorítalak, hogy amikor kilépsz hitben, hogy kiaknázd a benned rejlő lehetőségeket, utasítsd vissza a félelmet! Isten tökéletes szeretete kiűz minden félelmet, ezért nem kell félnünk, hogy hibát követünk el. Nem kell a kudarctól való félelemtől megbénulva élnünk. Lehet, hogy biztonságosabbnak tűnik, ha a kényelmes komfortzónádban maradsz, de így soha nem sikerül kiaknázni a benned rejlő lehetőségeket, és soha nem leszel teljesen elégedett azzal, amit csinálsz. Ezért hozz egy határozott döntést, hogy kilépsz arra a területre, ahová érzed, hogy Isten vezet.

Tele vagy Isten adta lehetőségekkel. Ő többet szeretne cselekedni az életeden keresztül, mint amit el tudsz képzelni, de nagyon fontos, hogy együttműködj Vele ebben. Lépj ki ma, és szolgáld Őt teljes szívvel!


Ima

Uram, mindenben amit teszek, teljes szívvel szeretnélek szolgálni Téged. Köszönöm, hogy bátorítasz, hogy kilépjek, és aktívan használjam mindazt, amit belém helyeztél.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon