Használd ki a benned rejlő lehetőségeket; vágj bele most!

Használd ki a benned rejlő lehetőségeket; vágj bele most!

“Amit tesztek, jó lélekkel végezzétek, úgy mint az Úrnak, és nem úgy mint az embereknek.” Kol 3:23

Talán tudod, hogy Isten teremtményeként nagyszerű lehetőségeket hordozol magadban, de ez nem elég. Használnod is kell ezeket. Szerintem sok ember azért boldogtalan, mert nem teszik ezt meg. Ha szeretnéd a benned rejlő lehetőségeket maximálisan kihasználni, ne várj addig, amíg minden tökéletes lesz. Tégy valamit most! Kezdj el valamit, ami épp előtted van.

A benned rejlő lehetőségeknek valamilyen formát kell ölteni. Ha érzel egy vágyat a szívedben, hogy kipróbálj valami újat, akkor lépj ki, és nézd meg, hogy Isten megajándékozott-e ezen a területen. Soha nem fogod felfedezni, mire vagy képes, ha semmit nem próbálsz ki.

Bátorítalak, hogy amikor kilépsz hitben, hogy kiaknázd a benned rejlő lehetőségeket, utasítsd vissza a félelmet! Isten tökéletes szeretete kiűz minden félelmet, ezért nem kell félnünk, hogy hibát követünk el. Nem kell a kudarctól való félelemtől megbénulva élnünk. Lehet, hogy biztonságosabbnak tűnik, ha a kényelmes komfortzónádban maradsz, de így soha nem sikerül kiaknázni a benned rejlő lehetőségeket, és soha nem leszel teljesen elégedett azzal, amit csinálsz. Ezért hozz egy határozott döntést, hogy kilépsz arra a területre, ahová érzed, hogy Isten vezet.

Tele vagy Isten adta lehetőségekkel. Ő többet szeretne cselekedni az életeden keresztül, mint amit el tudsz képzelni, de nagyon fontos, hogy együttműködj Vele ebben. Lépj ki ma, és szolgáld Őt teljes szívvel!

Ima:

Uram, mindenben amit teszek, teljes szívvel szeretnélek szolgálni Téged. Köszönöm, hogy bátorítasz, hogy kilépjek, és aktívan használjam mindazt, amit belém helyeztél.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon