Hidd el, hogy fegyelmezett vagy

Hidd el, hogy fegyelmezett vagy

Hanem vendégszerető, a jóra hajlandó, józan, igazságos, kegyes, önmegtartóztató. Tit. 1:8

Gyakran hallom, hogy az emberek azt mondják: “Egyszerűen nem vagyok fegyelmezett”, vagy “Egyszerűen nincs önuralmam”, és megneveznek egy bizonyos területet, például az étkezést, a testmozgást vagy a rendrakást. Ha te is ezek közé az emberek közé tartozol, akik úgy gondolják, hogy nem fegyelmezettek, akkor arra szeretnélek bátorítani, hogy változtass a gondolkodásmódodon.

Pál apostol kijelentette, hogy Isten nem a félelem lelkét adta nekünk, hanem az erő, a szeretet és a józanság lelkét, valamint a fegyelem és az önuralom lelkét (lásd 2Tim. 1:7). Légy hálás – Isten már megadta neked a szükséges fegyelmet! Itt az ideje, hogy ezen a gondolaton elmélkedve kezdd el megújítani elmédet: Fegyelmezett vagyok és van önuralmam.

Soha nem fogsz felülemelkedni azon, amit hiszel, és amíg azt hiszed, hogy nem vagy fegyelmezett ember, addig nem is leszel az. Inkább higgy Isten Igéjében, és élj annak igazságában. Van önuralmad, és fegyelmezett vagy!


Hálaadó ima

Atyám, köszönöm Neked, hogy minden fegyelmet és önuralmat megadtál, amire szükségem van. Segíts, hogy megújítsam elmémet a Te Igéd igazsága szerint. Köszönöm, hogy a Te segítségeddel fegyelmezett, győztes életet élhetek.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon