Hitpróbából bizonyság

Hitpróbából bizonyság

Tudván hogy hitetek próbája állhatatosságot eredményez. Jak. 1:3

Mindig szívesen hallgatok nagyszerű bizonyságtételeket, de azt is tudom, hogy valakinek az életéről szóló mindegyik rendkívüli beszámoló mögött ott rejlik valamilyen kihívás vagy nehézség. Senkinek sincs bizonyságtétele próba nélkül. Életünk során mindenféle próbatételen áteshetünk, és az ilyen esetek miatt van, hogy sosem adjuk fel. Létfontosságú, hogy megértsük a próbák és próbatételek fontos szerepét az életünkben, mert ezek megértése segít abban, hogy elviseljük őket, és valóban hálásak legyünk az erősítő hatásukért.

Minden, amin Isten megengedi, hogy keresztülmenjünk, végső soron jót tesz nekünk – függetlenül attól, hogy mennyire nehéz. Amikor próbákkal és próbatételekkel találkozunk, és elfogadjuk őket, és nem vagyunk hajlandóak elmenekülni előlük, olyan leckéket fogunk tanulni, amelyek a jövőben segítenek majd.


Hálaadó ima

Atyám, segíts, hogy megtapasztaljam a Te békédet még akkor is, amikor egy próbatétel előtt állok. Köszönöm Neked, hogy minden, amit megengedsz az életemben, a javamra válik. És köszönöm, hogy megadod nekem az erőt a küzdelemhez!

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon