Az egy dolog, hogy ki vagy, másik dolog, hogy mit teszel

Az egy dolog, hogy ki vagy, másik dolog, hogy mit teszel

Isten azonban abban mutatta meg rajtunk a szeretetét, hogy Krisztus már akkor meghalt értünk, amikor bűnösök voltunk. Róm. 5:8

Isten azt akarja, hogy biztosak legyünk az Ő szeretetében, és soha ne engedjük, hogy bármi is elválasszon minket Tőle. Hálával teli szívvel megnyugodhatunk abban a tudatban, hogy Isten a jó időkben, és a nehéz időkben is szeret minket. Azokon a napokon, amikor helyesen cselekszünk, és azokon a napokon is, amikor nem cselekszünk helyesen. Hála Istennek, az Ő szeretete feltétel nélküli.

Szeretetének alapja nem az, amit teszünk, hanem hogy kivé lettünk Krisztusban. Más szóval, tudnunk kell, hogy Isten szeretett gyermekei vagyunk, és el kell különítenünk azt, hogy “kik” vagyunk attól, amit “teszünk”. Nem fogunk mindig mindent jól csinálni, de Krisztus által mégis jó a kapcsolatunk Istennel. Isten még mindig szeret minket minden nap minden pillanatában. Ezt érdemes megünnepelni!


Hálaadó ima

Atyám, hálás vagyok, hogy az irántam érzett szereteted azon alapul, aki vagyok Krisztusban, nem pedig azon, hogy mit teszek napi szinten. Bár a cselekedeteimmel szeretnék Neked tetszeni, köszönöm, hogy az irántam érzett szereteted ennél mélyebb. Te gyermekedként szeretsz engem, és semmi sem veheti el tőlem a szeretetedet.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon