Hogyan imádkozz hatékonyan

Hogyan imádkozz hatékonyan

Ha valamit kértek tőlem az én nevemben, megteszem. —Ján. 14:14

Imaéletemben elértem egy pontra, ahol nagyon frusztráltnak éreztem magam, ezért elkezdtem Istent keresni ezzel kapcsolatban. Biztosítékot akartam arra, hogy az imáim hatékonyak. Magabiztosan érezni akartam, hogy mikor imádkozom, erő szabadul fel, hogy dolgozzon a helyzeten, amivel kapcsolatban imádkoztam. Akartam ezeket a dolgokat, de őszintén szólva, nem éreztem sem bizonyosságot, sem magabiztosságot.

A sátán nyilvánvalóan el akarja lopni a magabiztosságunkat az imával kapcsolatban. Sokan érzik ugyanazt a frusztrációt, amit én is éreztem. Imádkoznak, de közben azon tűnődnek, vajon hatékonyak-e. Mi a baj? Hiszem, hogy mi tévesen azt gondoljuk, hogy tökéletesnek kell lennünk ahhoz, hogy erő legyen az imánkban, de hát nem vagyunk azok. Ezért kaptuk meg Jézus nevét, hogy az Ő nevében imádkozzunk!

Mikor Jézus nevében imádkozunk, mindazt mutatjuk Istennek, az Atyának, ami Jézus, nem magunkat. Szerencsére nem Joyce nevében imádkozom, ha így tennék, soha nem érnék el semmit! A Szent Szellem segít úgy imádkozni, ahogy kell, Jézus neve pedig garantálja a választ! Légy bátor az imában, mert olyan név van a birtokodban, mely minden név felett való, és említésére minden térdnek meg kell hajolnia (Fil. 2:10).

Imádkozz bátran, számíts az eredményekre!

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon