Kulcs az ígéret földjének birtokbavételéhez

Kulcs az ígéret földjének birtokbavételéhez

„Mert az ő alkotása vagyunk, akiket Krisztus Jézusban jó cselekedetekre teremtett, amelyeket előre elkészített Isten, hogy azok szerint éljünk.” Ef 2:10

Isten be akar vinni téged az ígéret földjére… miután újjáteremtett Krisztusban, újjászülettél, hogy egy csodálatos élet élj, amit előre eltervezett számodra. Ehhez azonban először fel kell téged készítenie, és ez azt jelenti, hogy néhány dolognak meg kell változnia.

Ne félj attól a szótól, hogy változni, ez csak annyit jelent, hogy abbahagysz néhány dolgot, amit eddig csináltál, és elkezdesz néhány olyat, amit eddig nem csináltál. Például: nem gondolkodsz többé negatívan, hanem elkezdesz pozitívan gondolkodni… nem maradsz a komfortzónádban, hanem kilépsz a hajóból… abbahagyod a halogatást, és kihasználod a felbukkanó lehetőségeket.

Nem elég csak beszélni és olvasni az ígéret földjéről. Döntsd el, hogy beveszed az ígéret földjét. Isten jó, odavezet téged. Csak kövesd Őt, fogadd el a pozitív változásokat, amit Isten a felkészítés idején szeretne hozni az életedben, hogy áldás lehess másoknak.


Ima

Szent Szellem, mutasd meg, milyen változásokra van szükségem ahhoz, hogy birtokba vegyem az ígéret földjét. Köszönöm, hogy felkészítesz, hogy áldás lehessek másoknak, és betöltsem a rendeltetésemet.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon