Ima Jézus nevében

Ima Jézus nevében

„Bizony bizony mondom nektek, hogy amit csak kértek az Atyától az én nevemben, megadja nektek…, kérjetek és megkapjátok, hogy örömötök teljes legyen.” Jn 16:23-24

Amikor a legfiatalabb fiunk még iskolába járt, mindig vigyázott rá valaki, amíg Dave és én utaztunk. Ahhoz, hogy szükség esetén orvoshoz tudják vinni, alá kellett írnunk egy nyilatkozatot, amiben megengedtük, hogy a nevünkben intézkedjenek a fiunk érdekében – vagyis, hogy döntést hozhatnak helyettünk.

Ugyanezt tette meg Jézus a tanítványoknak és mindenkinek, aki hisz benne. Azt mondta, ha az Ő nevét felhasználva imádkozunk, Isten válaszolni fog. Ez a hatalom adatott meg nekünk az Ő nevében.

A neve átveszi a helyét, a neve Őt képviseli. Amikor a nevében imádkozunk, az ugyanaz, mintha Ő imádkozna. Ez a kiváltság majdnem túl csodálatosnak tűnik, hogy elhiggyük. De elhihetjük, mert a Szentírás megerősíti ezt. Ezért használd Jézus nevének hatalmát, használd fel ezt az erőt, hogy legyőzd a gonoszt, és elhozd Isten áldását a világnak.

Ima: Istenem, bátran imádkozom Jézus nevében, mert tudom, hogy meghallgatsz, és válaszolni fogsz. Köszönöm ezt a csodálatos kiváltságot, hogy a Fiad nevében imádkozhatok.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon