Imádkozni mindig van idő

Imádkozni mindig van idő

és kiáltozva kérték: “Jézus, Mester, könyörülj rajtunk!”! Luk. 17:13

Lehetsz akár anya, tanítónő, ügyvezető, szerelő vagy agysebész, valószínűleg elfoglalt vagy! Nemcsak a munkád követelményeinek kell eleget tenned, hanem talán még gondoskodási kötelezettségeid is vannak a családoddal vagy a tágabb családoddal szemben. Nem számít, mennyire elfoglalt vagy, bátorítsd magad: Isten minden imát meghallgat – még a rövideket is – és ezért hálás lehetsz!

Az imádság olyasvalami, amit egész nap végezhetsz, függetlenül attól, hogy mennyi tennivaló van a teendőid listáján. Ha például kimerült háztartásbeli anyuka vagy, aki egész nap takarít és pelenkát cserél, akkor csak egy percet szánj arra, hogy elcsendesedj, és azt mondd: “Ó, Jézus, szeretlek Téged. Erősíts meg most engem. Istenem, szükségem van egy kis energiára. Kimerültem.”

Nem baj, ha nagyon egyszerű módon beszélsz Istenhez. Azzal, hogy egész nap ilyen egyszerű, lényegre törő módon imádkozunk, meghívjuk Istent az életünk minden területére, és Ő pontosan ezt akarja.


Hálaadó ima

Köszönöm Neked ma, Atyám, hogy az imának nem kell hosszúnak és bonyolultnak lennie. Te még a rövid, szívből jövő imáimat is meghallgatod. Hálás vagyok, hogy egész nap folyamatos beszélgetést folytathatok Veled, és Te meghallgatsz és válaszolsz nekem.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon