Isten szeretetének ingyenes ajándéka

Isten szeretetének ingyenes ajándéka

Előre el is határozta, hogy fiaivá fogad minket Jézus Krisztus által, akarata és tetszése szerint. Ef. 1:5

Csak egy dolgot tehetsz egy ingyenes ajándékkal, mégpedig azt, hogy elfogadod és hálás vagy érte. Arra buzdítalak, hogy most azonnal tegyél egy hitbeli lépést, és mondd ki hangosan: “Isten feltétel nélkül szeret engem, és én elfogadom az Ő szeretetét!”. Lehet, hogy naponta százszor is el kell mondanod, mire végre beléd ivódik, de amikor ez megtörténik, az lesz életed legboldogabb napja.

Tudni, hogy valaki szeret téged, a legjobb és legmegnyugtatóbb érzés a világon. Isten nemcsak téged szeret, hanem más embereket is ad az életedbe, akik igazán szeretni fognak téged. Amikor Ő ezt megteszi, mindenképpen légy hálás ezekért az emberekért. Az, hogy vannak olyan társaid, akik őszintén szeretnek téged, az egyik legértékesebb ajándék a világon.

Szánj időt arra, hogy megköszönd Istennek az Ő szeretetét és mindazokat az embereket, akik szeretnek téged! Ez az Ő ajándéka számodra, és hiszem, hogy az egyik legértékesebb ajándék, amit valaha is kaphatsz.


Hálaadó ima

Atyám, köszönöm szereteted ingyenes ajándékát. Hálás vagyok, hogy feltétel nélkül szeretsz engem, és olyan embereket helyeztél az életembe, akik szintén szeretnek. Nem veszem magától értetődőnek a szeretetedet, és bár soha nem tudom meghálálni ezt, cserébe Érted akarok élni.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon