Isten egyenként bogozza ki a csomókat az életedben

Isten egyenként bogozza ki a csomókat az életedben

Az Úr pedig irányítsa szíveteket az Isten szeretetére és a Krisztus állhatatosságára. 2Thessz 3:5

Képzeld el az életed, mint egy összebogozódott cipőfűző gombolyagot, amiben minden egyes fűző más színű. Minden csomó, egy problémát jelöl és a kibogozás folyamata, a problémák elsimítása, időbe és erőfeszítésbe kerül. Hosszú időn át keletkeztek ezek a csomók, és időt igényel mindegyik kibogozása is.

A modern társadalomban, ahol mindent azonnal szeretnénk, hajlamosak vagyunk kapkodni egyik dologról a másikra, de Isten nem siet. Ő nem adja fel, nem fogy el a türelme. Egyszerre csak egy problémánkkal foglalkozik, aztán hagy minket pihenni – de nem túl hosszan. Hamarosan elkezd dolgozni egy másikon. Addig folytatja, amíg egyenként kibogozza az összes csomót.

Néha, amikor úgy tűnik, nem haladsz előre, az azért van, mert az Úr egyesével bogozgatja a csomóidat. Hagyd, hogy a türelme kifejlődjön benned, és előbb-utóbb megtapasztalod azt a győzelmet és szabadságot az életedben, amire annyira vágytál.

Ima:

Istenem annyira hálás vagyok, hogy ki tudod bogozni a csomóimat, és elsimítod az életem. Segíts, hogy kifejlődjön bennem a kitartás és a türelem, miközben munkálkodsz az életemben.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon