Isten előtti nyugalom

Isten előtti nyugalom

„Csendesedjetek el és tudjátok meg, hogy én vagyok az Isten! Magasztalnak a népek, magasztal a föld” Zsolt 46:10

Az egyik legfontosabb dolog, amit megtanulhatunk a mai világban, hogy hogyan lehetünk nyugodtak.

Hiszem, hogy az egyik fő oka annak, hogy idegesek vagyunk, és ki vagyunk égve, hogy nem tudjuk, hogyan csendesedjünk el. Ha időt szánunk arra, hogy megismerjük Istent, megtanuljuk, hogyan hallhatjuk meg az Ő csendes és szelíd hangját, ami a helyes ösvényen vezet minket.

Meg kell tanulnunk elcsendesedni legbelül, és megmaradni békességben, hogy mindig képesek legyünk meghallani az Úr hangját. Sokan csak rohannak, egyik dolog után már ott a következő. Az elméjük nem tudja, hogyan csendesedjen el, a szívük nem tud lenyugodni.

Ha lelassítunk, és elcsendesítjük az elménket annyira, hogy meghalljuk a Szent Szellem sugallatát, a békesség helyén élhetünk, engedelmességre készen. Könnyű belátni, hogy nem is olyan bonyolult békés, boldog életet élnünk, idegességtől és kiégéstől mentesen, ha megmaradunk az Isten előtti csendességben.


Ima

Uram, Te vagy az egyedüli Isten. Tudom milyen fontos elcsendesedni előtted, kérlek mutasd meg, hogyan maradhatok nyugodt és békés a bensőmben, mindig készen a hangod meghallására.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon