Isten fantasztikus ereje benned

Isten fantasztikus ereje benned

Ha pedig annak Lelke lakik bennetek, aki feltámasztotta Jézust a halottak közül, akkor az, aki feltámasztotta a Krisztus Jézust a halottak közül, életre kelti halandó testeteket is a bennetek lakó Lelke által. Róm. 8:11

Egyszer egy csapat pásztor feltett nekem egy kérdést: mi az, ami Istenen kívül segített abban, hogy a szolgálatom kezdeti szintjéről eljussak a jelenlegi sikerre? Azonnal azt válaszoltam: “nem voltam hajlandó feladni!” Ezernyi alkalommal éreztem, gondoltam, megkísértett, hogy feladom, de mindig továbbmentem. Hálát adok Istennek az elszántságért, amit Ő ad nekünk.

Ne hagyd, hogy az élet legyőzzön téged – nézz szembe vele bátran és merészen, és valld, hogy élvezni fogod minden részét. Megteheted ezt, mert Isten fantasztikus ereje lakozik benned. Isten soha nem csalódott vagy csüggedt. Benne mindig békesség és öröm van, és mivel Ő bennünk él, és mi Őbenne élünk, mi is élvezhetjük ugyanezt. Isten erőt ad nekünk a nehéz dolgokra, és az Ő segítségével soha nem kell feladnunk!


Hálaadó ima

Atyám, köszönöm, hogy a Te segítségeddel elhatározhatom, hogy soha nem adom fel. Imádkozom, hogy add meg nekem azt a bátorságot és kurázsit, amire szükségem van, hogy továbbra is kitartsak abban, amire elhívtál. Köszönöm, hogy a Te fantasztikus erőd bennem lakozik.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon