Isten fantasztikus terve

Isten fantasztikus terve

Bizony, jóságod és szereteted kísér életem minden napján, és az Úr házában lakom egész életemben. —Zsolt. 23:6

A 23. zsoltár a Biblia egy erőteljes fejezete, amely leírja azt az állapotot, amelyben Isten akarja, hogy állandóan éljünk. Azt akarja, hogy védve, vezetve és vigasztalva legyünk. Azt akarja, hogy az ellenségeinkkel szemben is áldások asztalát terítse elénk. Azt akarja, hogy a gyász helyett az öröm olajával kenjen fel minket. Azt akarja, hogy az áldások kelyhe folyamatosan túlcsorduljon hálaadásban és dicséretben az Ő jóságáért, irgalmáért és irántunk való kimeríthetetlen szeretetéért. És azt akarja, hogy minden nap, minden pillanatban az Ő jelenlétében, biztonságban éljünk.

Mindezek a “kívánságok” részei Isten mindannyiunkkal kapcsolatos jó tervének. Függetlenül attól, hogy milyen mélyre kerültünk, Ő vissza akar minket hozni a Vele való közelségbe, és abba a helyes és tökéletes tervbe, amit az életünkre készített.

Mindannyiunknak jót tenne, ha naponta többször elmondanánk magunknak: “Istennek fantasztikus terve van az életemmel. Mindent akarok, amit Ő akar velem. Elfogadom szeretetét és jóságát az életemben. Az Úr jelenlétében fogok járni és élni.”


Ne feledd, hogy Isten áldásainak elnyerésében nem a mi nagy hitünk a legfontosabb, hanem az Ő nagy hűsége.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon