Isten Friss Kijelentést Ad

Isten friss kijelentést ad

„Folyamodjatok az Úrhoz, az ő hatalmához, keressétek orcáját szüntelen!” (Zsolt.105,4.)

Mikor Jósafát király meghallotta, hogy egy hatalmas hadsereg masírozik Júda ellen, tudta, mit kell tennie. Arra volt szüksége, hogy ne az emberek, hanem az Úr tanácsát keresse, és egyenesen Istentől halljon üzenetet.

Semmi kétség, Jósafát ekkor már túl volt néhány csatán. Hát akkor miért nem vette elő egyszerűen a korábban használt módszereit? nem számít, hányszor működött már valami a múltban, nem biztos, hogy megoldást kínál a jelenlegi krízisre is, hacsak nincs rajta Isten friss kenete. Ő régi módszerekre is áldását adhatja, és dönthet úgy, hogy ezeket használja, de adhat eddig még sosem hallott, teljesen új iránymutatást, instrukciókat is. Mindig Istent kell keresnünk, nem módszereket, formulákat, vagy olyan dolgokat, melyek már működtek a múltban. A fókuszunk, erőnk és muníciónk forrása Isten kell hogy legyen, egyedül Ő.

Jósafát tudta, hogy ha nem hall Istentől kijelentést, nem győzhet. Az angol Amplified Biblia úgy írja le Jósafát azon törekvését, hogy meghallja Isten hangját, hogy ez „létszükséglet volt számára”. Olyasmi, ami nélkül képtelen lett volna bármit is tenni, azaz létszükséglet. Alapvető fontosságú saját élete és népének túlélése szempontjából.

Talán a te helyzeted is hasonló Jósafátéhoz. Neked is szükséged van Isten friss kijelentésére. Talán úgy érzed magad, mint egy fuldokló, aki mindjárt elmerül. Kétségbeesetten vágysz személyes üzenetre Istentől, hogy túlélhess.

Isten jobban akar szólni hozzád, mint amennyire te akarod hallani Őt. Keresd Őt, szenteld neki az idődet és figyelmedet, és nem fogsz csalódni.


Isten szava ma hozzád: Légy nyitott ma Isten friss kijelentésére!

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon