Isten hallja és megérti

Isten hallja és megérti

Az iránta való bizalmunk pedig azt jelenti, hogy ha valamit az ő akarata szerint kérünk, meghallgat minket. —1 Ján. 5:14

Az imádság az egyik olyan dolog, amely tükrözi Istenhez való közelségünket és a belé vetett bizalmunkat. Ha mindenért imádkozunk, ahelyett, hogy magunkban aggódnánk, és a megoldáson agyalnánk, hozzáállásunkkal és cselekedeteinkkel azt mondjuk: “Uram, bízom benned, ebben a helyzetben”.

Hiszem, hogy sokan imádkozunk, és aztán azon gondolkodunk, Isten meghallgatott-e minket. Nem tudjuk, hogy megfelelően vagy elég sokáig imádkoztunk-e. Azon tűnődünk, hogy vajon a megfelelő kifejezéseket használtuk-e, elég Igét raktunk bele, és így tovább. Kétségekkel és hitetlenséggel nem tudunk megfelelően imádkozni. Az imádsághoz hitre van szükség.

Isten arra bátorított, hogy felismerjem, az egyszerű, hittel teli ima elvégzi a munkát. Nem kell újra és újra elismételnem ugyanazt. Nem kell cirkalmasan fogalmaznom. Egyszerűen csak önmagam lehetek, és tudom, hogy Ő meghallgat és megért engem.

Arra bátorítalak, hogy csak mondd el a kérésedet, és hidd el, hogy Isten meghallgat, és a megfelelő időben válaszol. Imádkozz magabiztosan! Tudd, hogy Isten meghallgatja, és örül az őszinte szívből jövő, egyszerű, gyermeki imának.


Bízz Istenben, hogy a maga módján és tökéletes időzítésében válaszolni fog az imádra!

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon