Isten hűséges gondviselése

Isten hűséges gondviselése

Nézzétek meg az égi madarakat: nem vetnek, nem is aratnak, csűrbe sem takarnak, és mennyei Atyátok eltartja őket. Nem vagytok-e ti sokkal értékesebbek náluk? Mt. 6:26

Isten hűséges, és mivel a hűség a jellemébe van ágyazva, nem hagyhat cserben és nem hagyhat el bennünket. Az Istennel szerzett tapasztalat bizonyságot ad az Ő hűségéről. Mindannyiunknak vannak szükségei, de hálásak lehetünk, hogy Ő újra és újra betölti ezeket. Lehet, hogy nem mindig az történik, amit mi szeretnénk, de Ő a helyes dolgot teszi. Lehet, hogy nem jön korán, de soha nem késik el.

Az évek során, amióta szolgálom Őt, rengetegszer tapasztaltam, hogy Isten megsegített. Őszintén mondhatom, hogy az Úr hűséges. Adott nekem erőt, válaszokat, amelyek éppen időben jöttek, megfelelő barátokat a megfelelő helyeken, nyitott ajtókat a lehetőségekhez, bátorítást, szükséges anyagiakat és még sok mást. És ugyanezt fogja tenni veled is! Nincs semmi, amire szükségünk van, és Isten ne tudná megadni.


Hálaadó ima

Köszönöm neked ma, Atyám, hogy hűséges vagy. A Te gondviselésed mindig pontosan az, amire szükségem van, és pontosan akkor, amikor szükségem van rá. Segíts nekem, hogy a Te gondviselésedet keressem az életemben. Köszönöm, hogy Te több vagy, mint elég.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon