Isten Igéje Összhangban Van Az Ő Szavával

Isten Igéje összhangban van az Ő szavával

„Szívembe zártam beszédedet, hogy ne vétkezzem ellened.” (Zsolt.119,11.)

Egyszer leültem, hogy dolgozzak egy kicsit egy könyvön, és éreztem, hogy az Úr azt mondja, „szánj rá néhány percet és csak várj Rám.” Nagyon rövid ideig vártam és aztán elkezdtem telefonálni. Az Úr gyengéden azt mondta, „nem azt mondtam, hogy telefonálgass; azt mondtam, várj Rám.” sürgető kényszerem, hogy tegyek valamit nem szokatlan, a legtöbb embernek nehezére esik nyugton maradni, és várni valakire, valamire, vagy akár Istenre.

Miután elcsendesedtem, és egy ideig várakoztam, az Úr elkezdett beszélni nekem az angyalokról – olyasmiről, amire biztosan nem számítottam. elvezetett néhány igevershez, és végül egy mini bibliatanulmányozást folytattam az angyalok erejéről és jelenlétéről. Isten mindent okkal csinál, és hiszem, azt akarta, hogy legyek jobban tudatában annak, hogy angyalok dolgoznak az érdekemben – ez olyan dolog volt, amire már nagyon régóta nem gondoltam.

Talán azon tűnődsz, honnan tudtam bizonyosan, hogy Isten szól hozzám, és hogy ez az egész angyali témakör nem csak az én fejemből pattant ki. A válaszom az, hogy békességem volt azzal kapcsolatban, amit hallottam. Éreztem belül, hogy „rendben van”. A szellemem megerősítette, mint az Úrtól jövő üzenetet, és amit hallottam, az összhangban volt Isten igéjével.

Többször volt olyan, hogy várakoztam Istenre, és hasonló hangot hallottam, de ösztönösen tudtam, hogy nem Isten az. Ismernünk kell Istent az Igéjén keresztül ahhoz, hogy biztonsággal felismerjük, mikor szól hozzánk és mikor nem.


Isten szava ma hozzád: Tanulmányozd Isten Igéjét, hogy fel tudd ismerni a Hangját.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon