Isten igéjének igazsága

Isten igéjének igazsága

Ha egy egész tábor jön is ellenem, nem fél a szívem. Ha háború tör is rám, én akkor is bizakodom. —Zsolt. 27:3

Rájöttem, ha bízunk Isten által alkotott személyiségünkben, az az egyik kulcsa annak, hogy azt az örömteli, győzedelmes életet éljük, amiért Jézus meghalt, hogy a miénk lehessen.

Az ördög folyamatosan próbál olyan gondolatokat a fejünkbe ültetni, amitől elveszíthejük az önbizalmunkat. Az elme csatatér, és az ördög a helytelen gondolkodás által hazudik nekünk. Megpróbálja elhitetni, hogy nem vagyunk elég jók, túl sok hibát követtünk el, Isten haragszik ránk – minden olyan gondolatot, amely miatt kételkedni fogunk Isten irántunk érzett szeretetében. Ha ezeken a helytelen gondolatokon töprengünk, az önbizalmunk megrendül.

Az elme harcának a megnyeréséhez Isten Igéjének igazságával kell harcolnunk az ellenség hazugságai ellen. Nem kell rossz gondolatokon rágódnod; ehelyett hihetsz Isten ígéreteiben, és bátran kihirdetheted ezeket az ígéreteket az életedre.

Arra bátorítalak, hogy bátran valld meg, amit Isten Igéje mond rólad, például: “Felettébb diadalmaskodom Jézus által” (Róma 8:37). Mindenre van erőm Krisztusban, aki megerősít engem (Filippi 4:13). Minden helyzetben győztes vagyok, mert Isten diadalra vezet (2Korinthus 2:14).”


Amikor az ördög megpróbál hazudni neked, bátran hirdesd ki Isten Igéjének igazságát az életed felett.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon