Isten jelenléte az életedben

Isten jelenléte az életedben

Mert Isten a maga igazságát nyilatkoztatja ki benne hitből hitbe, ahogyan meg van írva: “Az igaz ember pedig hitből fog élni.” —Róm. 1:17

Évekkel ezelőtt, amikor a magabiztosságról tanultam, és próbáltam magabiztos életet élni, mégis aggódtam, hogy hibákat követek el, vagy “lemaradok” Istenről. Emlékszem, Ő nagyon világosan szólt a szívemhez, és azt mondta: “Joyce, ne aggódj emiatt. Ha elvétesz Engem, én megtalállak majd”. Ez a megerősítés segített megtanulni, hogy félelem helyett magabiztosan és bizalommal éljem az életemet.

Amikor a hitről beszélek, gyakran használom a bizalom szót, mert a hit tulajdonképpen az a hozzáállás, hogy Istenbe vetjük teljes bizalmunkat. Ez egy olyan bizonyosság, amely bevisz minket Isten nyugalmába.

Hiszem, hogy minél közelebb kerülünk Istenhez, annál magabiztosabbá válunk. Nem magunkban bízunk, hanem az Ő jóságában és jelenlétében az életünkben. Magabiztosak lehetünk, amikor imádkozunk, magabiztosak lehetünk a kapcsolatainkban, magabiztosak lehetünk, amikor döntéseket hozunk, és magabiztosak lehetünk, amikor a mindennapi teendőinket végezzük.

Ma arra bátorítalak téged, hogy merj bátran kiállni és azt mondani: “Teljes bizalommal fogok élni az Istennel való kapcsolatomban. Hiszem, hogy Ő vezet engem. Hiszem, hogy jó döntéseket tudok hozni. Hiszem, hogy az imáimnak hatalma van. Hiszem, hogy Isten szeret engem, és jó terve van az életemmel.”


Nem kell magabiztosnak “érezned” magad ahhoz, hogy magabiztos “legyél”!

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon