Isten megtalál téged

De az Úr szeme ügyel az istenfélőkre, akik szeretetében bíznak. (Zsolt. 33,18.)

Emlékszem, egy időben borzasztóan szerettem volna Isten hangját hallani, és nagyon féltem attól, hogy elrontok valamit. Éppen akkor kezdtem tanulgatni, hogyan is lehet Istent meghallani. A szent szellem vezetése új volt számomra, és azért volt bennem félelem, mert nem volt elég tapasztalatom Istennel kapcsolatban, hogy biztosan tudjam, Őt hallom vagy sem. nem értettem meg, hogy Isten jóváteszi a hibáinkat, ha a szívünk igaz.

Az Úr szólt hozzám, és próbált rávenni arra, hogy lépjek ki hitben, és tegyek meg valamit, én azonban azt mondogattam, “Uram, mi van, ha elhibázom? Mi van, ha nem is hallak igazából és rossz dolgot teszek? Félek, hogy félreértelek Istenem!”

Isten tovább beszélt hozzám, és egyszerűen ennyit mondott, “Joyce, ne aggódj. Ha hibázol és elvétesz engem, majd Én megtalállak.” Ezek a szavak bátorságot öntöttek belém, hogy megtegyem, amire Isten hív, és nagy békesség áradt szét a szívemben. Ez az üzenet azóta is sok-sok alkalommal bátorított, hogy lépjek ki hitben. Ma veled is megosztottam, hogy te is bátorságot meríts belőle, és megtedd hitben a szükséges lépéseket, válaszul arra, amit Isten mond neked éppen most.

Ha minden másnál jobban akarod Isten akaratát az életedben, és minden tőled telhetőt megtettél, hogy meghalld Isten üzenetét, akkor kockáztass, lépj ki, és higgy! Ha esetleg hibázol, Isten kijavítja, és a javadra fordítja majd.

ISTEN SZAVA MA HOZZÁD:

Kockáztasd meg, hogy megteszed, amit hited szerint Isten mond neked, és ne félj attól, hogy félreérted Őt!

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon