Isten mindent összetart

Isten mindent összetart

„Ő előbb volt mindennél, és minden Őbenne áll fenn.” Kol 1:17

A Kolossé 1:17 egy csodálatos igerész. Azt mondja, hogy Jézus MINDENT összetart. Huuu! Még azokat az embereket is ő összetartja, akik ezt fel sem fogják.

Gondold el. Nem lehet jó a házasságunk, ha Isten nem tartja össze. Nem lesznek jó személyes kapcsolataink, ha Isten nem segít fejlődni ezen a téren. Az anyagiak is kaotikusak lennének Jézus nélkül. Micsoda zűrzavar lenne az elménkben és az érzelmeinkben nélküle! Jézus nélkül minden csak egy nagy összevisszaság lenne.

Ha nem Jézus a legfontosabb az életünkben, akkor újra kell rendeznünk a fontossági sorrendünket. A Máté 6.33 azt mondja, hogy először Isten királyságát kell keresnünk, mert ha nem az elsőt helyezzük az első helyre, akkor a többi sem lesz a helyén, és az problémát okoz. Isten azt szeretné, ha legelőször megértenénk, hogy Ő hogyan szeretné, hogy éljünk, keressük a királyságát, és miként cselekedjünk – hogyan bánjunk az emberekkel, hogyan viselkedjünk bizonyos helyzetekben, hogyan költsük a pénzünket, milyen legyen a hozzáállásunk, milyen szórakozás a legideálisabb nekünk.

Kezd a mai napot azzal, hogy átadod neki az első helyet az életedben. Ő tart téged egyben… Arra teremtett, hogy kövesd Őt. Tedd Őt az első helyre az életedben!


Ima

Istenem, nélküled semmi vagyok. Te tartasz engem egyben… valójában mindent Te tartasz össze. Te vagy a legfontosabb dolog az életemben, és én az első helyre helyezlek.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon