Isten soha nem mond le rólad

Isten soha nem mond le rólad

„Örök szeretettel szerettelek, azért vontalak magamhoz hűségesen.” Jer. 31:3

Az, hogy mennyit ér az életed, közvetlenül összefügg azzal, hogy mit gondolsz magadról. Meg kell tanulnunk úgy gondolkodni, ahogyan Isten gondolkodik. Meg kell tanulnunk azonosulni Krisztussal és azzal az új emberrel, akivé Ő tett minket.

A Bibliában Isten olyan szavakat használ, mint “gyönyörű”, “megbecsült”, “értékes” és “drága”, amikor a gyermekeiről beszél. Kétségtelen, hogy messze nem vagyunk tökéletesek, vannak hibáink és gyengeségeink, de Isten az Isten, és Ő látja bennünk a lehetőségeket.

Úgy tekint ránk, mint egy kész műre, miközben még az utunkat járjuk. Ő az elejétől a végéig ellát, és nem aggódik amiatt, ami a kettő között történik. Nem örül a bűneinknek és a rossz viselkedésünknek, de soha nem mond le rólunk, és mindig arra bátorít, hogy haladjunk tovább. Isten hisz benned!


Hálaadó ima

Hálás vagyok, Atyám, hogy jó Atya vagy, aki feltétel nélkül szeret engem. Segíts, hogy úgy lássam magam, ahogyan Te látsz engem. Köszönöm Neked, hogy bár én még alakulóban vagyok, de Te már végeredményt látod.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon