Isten sohasem változik

Isten sohasem változik

„Jézus Krisztus tegnap, ma és mindörökké ugyanaz.” Zsid 13:8

Dave, a férjem, remek példája annak hogyan lehet folyamatos békességben és szilárdan élni. Egy kősziklára emlékeztet, ez Jézus egyik neve is.

Ahogyan egy kőszikla rendíthetetlen, úgy Jézus is mindig ugyanaz marad. A Zsidókhoz írt levél szerzője azt mondja, hogy Ő tegnap, ma és mindörökké ugyanaz.

Én nagyon sokat küzdöttem, hogy olyan békésségben és szilárdan éljek, mint Dave. Ám én egyik nap boldog voltam, a következő nap depressziós. Végül rájöttem mitől olyan békés Dave: A soha meg nem változó Istenben bízik. Tudja, hogy bármi történik, Isten mindig ugyanaz marad.

A Biblia azt mondja, hogy veled van Istened az Úr, mindenkor, Ő erős és megsegít (Zof 3:17)- segít felülkerekedni és örökkévaló Igéje és Szelleme által élni.

A mi Istenünk képes erre. Ő sziklaszilárd. Miért ne bíznál Benne? Amikor felismered, hogy mindegy mi történik, Isten ugyanaz marad, és az Ő soha nem változó természetére alapozod az életed, élvezheted azt a folyamatos nyugalmat, amit biztosít számodra. Miért nem kezded el ma?


Ima

Istenem, Te képes vagy mindenre. Sziklaszilárd vagy. Te vagy az egyetlen biztos pont az életben. Tudom, hogy bármi történik, Rád mindig támaszkodhatok, és bízhatok a soha nem változó lényedben.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon