Isten szeretete nagyobb

Isten szeretete nagyobb

„Sem magasság, sem mélység, sem semmiféle más teremtmény nem választhat el minket az Isten szeretetétől, amely megjelent Jézus Krisztusban, a mi Urunkban.” Róm 8:39

A bántalmazás azt jelenti: „nem megfelelő használat, kihasználás vagy rossz bánásmód következtében okozott sérülés.” A bántalmazás hatásai pusztítóak és hosszútávúak. Sokan soha nem épülnek fel belőle.

Többféle bántalmazás létezik: szexuális, érzelmi, szóbeli, fizikai. Mindegy milyen formában nyilvánul meg, az eredménye mindig szörnyű. Visszatart attól, hogy megfelelően működj, és megakadályozza, hogy elfogadd Isten szeretetét, megtapasztald az igazságot, a békességet és az örömöt, amit Isten királysága biztosít számodra.

Én ezt teljesen megértem, mert a saját bőrömön tapasztaltam meg; egész gyerekkoromban bántalmaztak. Hálás vagyok, mert nem csak a bántalmazás erejét ismerem, hanem Isten szeretetének ennél hatalmasabb erejét is. Isten szeretete miatt, a múltam többé nem befolyásolhatja a jövőmet.

Ha a múltban bántalmaztak, fontos, hogy ma megértsd, hogy Isten szeret. Semmi nem választhat el Isten szeretetétől. Előkészítette a múltadból való szabadulás útját, hogy Isten jó tervei szerint élhess.

Jézussal reménységed van egy új életre. Elfogadod a szeretetét ma?

Ima:

Istenem, nem engedem többé, hogy a múltam visszatartson az életemre vonatkozó terved és célod megvalósításától. Árassz el a szereteteddel, hogy megtapasztaljam a gyógyulást és a szabadságot.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon