Isten tudja, hogy nem lehetünk tökéletesek

Isten tudja, hogy nem lehetünk tökéletesek

„Nem mintha már elértem volna mindezt, vagy már célnál volnék, de igyekszem, hogy meg is ragadjam, mert engem is megragadott a Krisztus Jézus.” Fil 3:12

Sok ember annyira fél attól, hogy hibázik, hogy inkább nem csinál semmit. Csak tétlenül ül, és azt mondja: „Mi van ha tévedek? Mi van, ha elvétem Istent?”

Tudod mit mondott nekem egyszer Isten? Azt mondta: „Ha eltévesztesz engem, én megtalállak.”

Ha épp bolyongunk valahol, és nem vagyunk biztosak benne, hogy merre járunk, egyszerűen csak emeljük fel a kezünket, és mondjuk azt: „Jézus gyere értem! Annyira összezavarodtam. Azt hiszem rossz döntést hoztam.”

Isten tudja, hogy nem lehetünk tökéletesek, ezért küldte el értünk a Fiát, tökéletes áldozatként. Mi pedig törekszünk a tökéletesség felé. A Filippi 3-ban Pál apostol arról beszél, hogy a múltat elfelejtve igyekezni kell előre, a cél irányába.

Isten arra hív, hogy igyekezzél előre menni. Ne élj tovább a hibázástól való folyamatos félelemben, mert mindenki hibázik, és kész. Isten nem kéri, hogy ne kövess el hibát. Arra hív, hogy indulj előre, bízva az Ő vezetésében. Arra kér, hogy hívd segítségül. Ne élj a tökéletlenségedtől való félelemben! Higgy abban, hogy Isten számodra tökéletes tervet készített elő!


Ima: Istenem, nem akarok a félelemtől lebénulva élni, mindig attól rettegve, hogy nem csinálok valamit tökéletesen, és hibázni fogok. Segíts, hogy Rád fókuszáljak. Tudom, hogy amikor segítségül hívlak, segítesz, hogy előre haladjak.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon