Isten védelme

Isten védelme

Aki a Felséges rejtekében lakik, a Mindenható árnyékában pihen. —Zsolt. 91:1

Isten jelenléte egy titkos hely, ahol békében lakozhatunk, biztonságban érezhetjük magunkat, és beléphetünk Isten nyugalmába. Ez a titkos hely nem egy fizikai hely; ez egy szellemi hely, ahol az aggodalom eltűnik, és a béke uralkodik. Ez Isten jelenlétének helye. Amikor időt töltünk imádkozással, Istenkereséssel, és az Ő jelenlétében időzünk, akkor a titkos helyen vagyunk.

Amikor te és én Krisztusban lakozunk, vagy a titkos helyen, nem csak alkalmanként látogatunk el oda, hanem állandó lakhelyet rendezünk be ezen a menedékhelyen. Ez az a hely, ahová menekülünk, ha fájdalmat érzünk, ha túlterheltek vagyunk, vagy ha elgyengülünk. Ez az a hely, ahová menekülünk, amikor rosszul bánnak velünk vagy üldöznek, és amikor nagy szükségben vagyunk. Ez az a hely, ahol hálát adunk, és dicsőítjük Isten jóságát az életünkben. Szeretem azt mondani, hogy Isten jelenléte az első hely, ahová “megyek”, ha bármire szükségem van.

Fontos, hogy szilárdan Istenbe plántáljuk magunkat – hogy minden helyzetben és minden körülményben ismerjük segítségünk forrását. Isten segítségével saját titkos békés és biztonságos helyünk lehet, ha egyszerűen Rá hagyatkozunk, és teljesen rábízzuk magunkat. Soha nem vagyunk egy gondolatnál messzebb Isten jelenlététől!


Isten azt akarja, hogy szárnyai védő árnyékában keressünk menedéket. Azt akarja, hogy Hozzá fussunk.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon