Isten veled van

Isten veled van

Mit mondjunk tehát erre? Ha Isten velünk, ki lehet ellenünk? —Róm. 8:31

Isten egy nagy Isten; Vele semmi sem lehetetlen. Nem kell félnünk ellenségeinktől, mert egyikük sem oly hatalmas, mint a mi Istenünk.
Isten velünk van; a mi oldalunkon áll. A gonosznak is megvan a pozíciója – ő ellenünk van. Isten azonban befedez minket, alulról-felülről, velünk van és körbevesz minket. Kitől is kellene akkor félnünk?

Mint Sion hegye, mi is mozdíthatatlanok vagyunk, hiszen Isten teljesen körbevesz minket. És ha ez még nem lenne elég, a végére hagytam a legjobbat: Ő bennünk van, és azt mondta, soha nem hagy el, el nem távozik tőlünk.

Az üdvösség a legfantasztikusabb áldásunk Istentől, és nekünk adatott a Segítő, maga a Szent Szellem, hogy segítsen Jézushoz hasonlóvá válni. Isten bőségesen tartogat számunkra áldásokat és szellemi erőt. Ő erőteljes és hatalmas, képes megtenni azt, amit mi a magunk erejéből soha nem tudnánk.

Az a vágya, hogy a Szent Szellem erőteljesen kiáradhasson rajtunk keresztül, hogy megmutassa az embereknek Isten szeretetét, és segítsen nekik ajándékaival. Minden benne összpontosul.

Isten szándékosan e világ erőtlenjeit és bolondjait választotta ki, hogy az emberek lássák őket és azt mondják: “Ez biztosan Isten műve!”

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon