Istennek sok mondanivalója van

Rengeteg dolog van, amit Isten ki akar jelenteni nekünk, Gyermekeinek.

De van sok egyéb is, amit Jézus tett, és ha azt mind megírnák egytől egyig, úgy vélem: maga a világ sem tudná befogadni a megírt könyveket. ( Ján. 21,25)

Rengeteg dolog van, amit Isten ki akar jelenteni nekünk, Gyermekeinek. Ha életmódunkká akarjuk tenni, hogy hallgatunk Rá, engedelmeskednünk kell, mikor beszél hozzánk. Valahányszor meghallgatjuk Őt, és engedelmeskedünk neki, egyre érzékenyebbé válunk a hangjára és a szívére.

Lehetőségünk van rá, hogy olyanok legyünk, akik, ahogy én hívom, élethosszig tanulnak. Életem minden napján tanulni akarok valamit. Istennel való járásunk egy folyamatos utazás. Ahhoz, hogy ne legyen unalmas, hallanunk kell Isten hangját, és követnünk kell a szellem vezetését. A szent szellem tanítani akar valamit neked ma is és minden nap. Ne csak kötelességből olvasd a Bibliát, hanem legyen benned a vágy, hogy tanulj valamit, amit eddig nem tudtál. A szent szellem a mi tanárunk, és hiszem, hogy minden egyes nap valami különleges mondanivalója van számunkra, ha kinyitjuk a szívünket és figyelünk. legyen ez a szívünk kiáltása, “Istenem egyre többet és többet akarok tanulni Rólad és a te útjaidról, és buzgón engedelmeskedni akarok neked.”

ISTEN SZAVA MA HOZZÁD:

Állandóan tanulsz és növekedsz Krisztusban. Nézd meg, milyen messze jutottál eddig, ne csak arra figyelj, mennyi utat kell még megtenned!

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon