Istennek van egy terve

Istennek van egy terve

Mert csak én tudom, mi a tervem veletek – így szól az Úr -: békességet és nem romlást tervezek, és reményteljes jövőt adok nektek. —Jer. 29:11

Ha rossz az én-képed, már kedvezőtlenül befolyásolta azt a múltad, ebből azonban meggyógyulhatsz, és nem kell engedned, hogy a múlt megismételje önmagát. Bátorítalak, hogy engedd el, ami mögötted van, beleértve azokat a negatív dolgokat is, amiket magaddal kapcsolatban éreztél, és menj előre a dolgok felé, amiket Isten tartogat neked.

Istennek mindnyájunk számára van egy terve és célja, és ehhez egy egyedi út és tökéletes időzítés társul, azonban ezt nem mindnyájan tapasztaljuk meg. Sokszor messze az alatt a sztenderd alatt élünk, mint amit Isten elképzelt számunkra.

Évekig én sem gyakoroltam Isten gyermekeként a jogaimat és a kiváltságaimat. Bár keresztény voltam, és hittem, hogy a mennybe jutok, mikor meghalok, semmit sem tudtam arról, hogy mit kéne kezdenem a múltammal, jelenemmel, jövőmmel. Rossz volt az én-képem, és ez hatással volt a mindennapi életemre is, nem beszélve a jövővel kapcsolatos kilátásaimról. Ma elfogadhatod Isten irántad való szeretetét, és ez a szeretet lehet az alapja annak, hogy szeresd és elfogadd magad. Fogadd el a megerősítést Tőle, tudd, hogy változol, és olyan leszel, amilyennek Ő látni akar. Ezután kezdd el jól érezni magad – ott ahol vagy – miközben úton vagy a teljes szellemi érettség felé.

Legyen Isten az Isten az életedben! Add át Neki a kormányt! Tudja, mit csinál.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon