Istennel egyetértésben

Istennel egyetértésben

Harcold meg a hit nemes harcát, ragadd meg az örök életet, amelyre elhívattál, amelyről vallást tettél szép hitvallással sok tanú előtt . 1 Tim. 6:12

Tegyél egy hitbeli lépést, és bárhogyan is érzed magad, fogadd el Istennek, hogy Ő szeret téged. Csodálatos teremtmény vagy, sok tehetséged és erősséged van. Értékes vagy, és Jézusban hívőként Isten igazsága vagy Őbenne. Igazságod van Isten előtt a hamisság helyett – légy hálás ezért a csodálatos ajándékért!

Kezdj el szót emelni a bizonytalanság érzése ellen, és mondd ki: “Istenhez tartozom, és Ő szeret engem!”. (lásd Efézus 2:10). Jobban elhisszük azt, amit magunktól hallunk, mint, amit mások mondanak, ezért kezdj el jó dolgokat mondani, és nyomd el a többi hangot, ami ellened szól.

Harcolj magadért! Vívd meg a hit jó harcát, és utasítsd vissza, hogy alacsonyabb szinten élj, mint amilyen szinten Jézus szeretné, hogy élj. Az Ő országa igazság, békesség és öröm (lásd Róma 14:17). Ne érd be kevesebbel!


Hálaadó ima

Köszönöm Neked, Atyám, hogy bátran megvallhatom hittel, ki vagyok Krisztusban. Köszönöm, hogy egyedinek teremtettél, és hogy nagyon szeretsz engem. Ma úgy döntök, hogy elhiszem, hogy a Te alkotásod vagyok.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon