Jézus azért jött…

Jézus azért jött…

„Közeledjetek Istenhez, és Ő közeledni fog hozzátok. Tisztítsátok meg a kezeteket ti bűnösök és szenteljétek meg a szíveteket ti kétlelkűek.”Jak 4:8

Szeretném, ha észrevennél valamit a fenti versben. Figyeld meg, az van előbb írva, hogy közeledjünk Istenhez, és utána következik, hogy ne kövessünk el bűnt.

Olyan sok ember van, aki fordítva csinálja. Azt gondolják, hogy soha nem mehetnek Istenhez, nem kerülhetnek vele kapcsolatba, nem lehetnek keresztények, mert vannak bizonyos dolgok az életükben, és először azt próbálják legyőzni. Először rendbe akarják hozni magukat, hogy elég jók legyenek az Istennel való kapcsolathoz.

De ez tévedés. Jézus azért jött, mert nélküle nem lehetünk elég jók. Kell, hogy Jézus az életünkben legyen. A halála, a kiontott vére fizetségül szolgált a bűneinkért – kifizette a tartozást, amivel tartoztunk.

Lehetetlen megtisztulni a bűntől, amíg közel nem kerülünk Istenhez Jézus neve által. Isten vágyik arra, hogy közeledj Hozzá ma! Ne maradj távol, abban a tévhitben, hogy először meg kell tisztulnod a bűneidből. Inkább menj Istenhez, engedd, hogy megtisztítson Jézus érted hozott áldozata által.


Ima

Istenem, Jézus vére által jövök Hozzád, ami megtisztít a bűneimtől. Köszönöm a megbocsátásodat. Nem szeretnék többé szégyenben élni, mert tudom, hogy közel kerülhetek Hozzád, elfogadva a szeretetedet és a megbocsátásodat.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon