Vedd le a „Ne Zavarj!” feliratot!

Vedd le a „Ne Zavarj!” feliratot!

„Hirdesd az igét, állj elő vele, akár alkalmas, akár alkalmatlan az idő, feddj, ints, biztass teljes türelemmel és tanítással.” 2Tim 4:2

A szolgálati útjaim során gyakran szállok meg hotelekben. Amikor a szobában tartózkodom, általában kiteszem a „Ne zavarj!” feliratot az ajtómra, hogy senki ne zavarjon. Egy hotelszoba ajtajára kirakni ezt, teljesen elfogadott dolog. De kirakni az életünkre, az már nem!

Észrevetted, hogy Isten nem mindig a mi időzítésünk szerint cselekszik illetve nem úgy, ahogy nekünk a legkényelmesebb lenne? Pál azt mondta Timóteusnak, hogy az Úr szolgájaként és az evangélium hirdetőjeként el kell végeznie a munkáját, akár kényelmes neki, akár nem.

Kétlem, hogy Timóteus akkoriban annyira hozzá lett volna szokva a kényelemhez, mint mi manapság. De ha neki hallania kellett ezt, akkor nekünk mennyivel inkább!

Olyan könnyen kirakjuk a „Ne zavarj!” feliratot a szívünkre, mert félünk, hogy Isten kényelmetlen helyzetbe hoz majd bennünket. De ha ezt tesszük, sok nagyszerű lehetőséget kihagyunk. Emlékeznünk kell arra, hogy bármit kér Isten tőlünk, az megér minden kényelmetlenséget vagy nehézséget, amivel szembe kerülünk. Ha engedelmesek vagyunk, Ő mindig megkészíti az utat, hogy beteljesítsük az akaratát.

Ima:

Istenem, úgy döntök, hogy leveszem a „Ne zavarj!” feliratot a szívemről. Még akkor is engedelmeskedni akarok Neked és megtenni, amire kérsz, ha kényelmetlenséget okoz nekem.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon