Több mint győztes

Több mint győztes

 „De mindezekkel szemben diadalmaskodunk az által, aki szeret minket.” Róm 8:37

Isten álmokat ad nekünk a jövőnkre vonatkozólag, de néha ezek az álmok olyan lehetetlennek tűnnek. Ilyenkor lép be a félelem.

Ha elhatározod, hogy soha nem adod fel az álmodat, akkor kockáztatnod kell, bátornak kell lenned. Meg kell értened, hogy a bátorság nem a félelem hiányát jelenti, hanem hogy megyünk előre akkor is, ha félelmet érzünk. Ha olyan helyzetekkel kerülsz szembe, melyek ijesztők, vagy félelemmel töltenek el, imádkozz Isten kegyelméért, hogy bátorságot adjon, és a félelemérzet ellenére tovább tudj menni.

A félelem szelleme mindig akadályozni akarja majd az előrehaladást. Az ellenség évszázadok óta felhasználja a félelmet, hogy megállítsa az embereket, és nem fogja megváltoztatni a stratégiáját most se. De legyőzheted a félelmet, mert több mint győztes vagy Krisztus által, aki szeret minket.

Bátorítalak, hogy határozottan nézz szembe a félelemmel, amikor ellened tör. Állj meg szilárdan, bízz Istenben és tudd, hogy Ő mindig veled van!

Ima:

Istenem lehet, hogy érzek félelmet, de hiszek az Igédben, ami azt mondja, hogy több mint győztes vagyok. Elérhetek minden álmot, amit adtál, mert szeretsz, és megadod a győzelmet.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon