Jézus vérével megvásárolva

Isten az ima által változtatja meg az embereket

Őbenne van – az ő vére által – a mi megváltásunk, bűneink bocsánata is; kegyelme gazdagságából. —Ef. 1:7

Mondd hangosan magadnak, “Áron lettem megvásárolva és megtisztítva a bűntől, értékkel fizettek értem, Isten megvásárolt és az övé vagyok.” Megszabadultál a bűntől és minden “haláltól”, ami vele jár. Az aggódás, szorongás és félelem mind a halál egy formája. A viszály, keserűség, neheztelés és megbocsátatlanság szintén. Jézus vére a halál egyetlen ellenszere.

Jézus vére drága az Atya szemében, és számunkra is értékes kellene legyen. Egy értékes dolog olyasmi, amit védünk, amivel törődünk, és nem akarunk tőle megválni. Jézus vére értékes, és lehetővé teszi számunkra, hogy közel kerüljünk Mennyei Atyánkhoz. Áldozata eltávolította a kárpitot, ami Isten és ember között volt, és most szabad bejárásunk van Istenhez, és lehetőségünk van rá, hogy közeli és bensőséges kapcsolatban legyünk Vele (Zsid. 10:18-22).

Jézus vére megtisztít minket minden bűntől, és ez a tisztítás folyamatos (1 János 1:9). Vére olyan, mint egy erőteljes tisztító anyag. Ahogy a vérünk is azon dolgozik, hogy tisztán tartsa a testünket minden méreganyagtól, Jézus vére is folyamatosan megtisztít a bűn minden formájától és megnyilatkozásától.

Higgy benne, hogy Jézus vérének ereje folyamatosan tisztán tart a bűn minden formájától és megnyilatkozásától!

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon