Jobb átmenni, mint megrekedni

Jobb átmenni, mint megrekedni

Ha vízen kelsz át, én veled vagyok, és ha folyókon, azok nem sodornak el. Ha tűzben jársz, nem perzselődsz meg, a láng nem éget meg. Ézs. 43:2

Mindannyian át fogunk menni embert próbáló helyzeteken az életben, egyik nehezebb lesz, mint a másik. Sokszor azt hisszük, hogy a “valamin keresztülmenni” rossz dolog, de ha helyes a nézőpontunk, rájövünk, hogy az átmenet jó; azt jelenti, hogy nem rekedtünk meg! Lehet, hogy nehézségekkel kell szembenéznünk, de hálásak lehetünk, hogy legalább előre haladunk.

Sokféle dologgal fogunk szembenézni, de azok, amelyeken keresztülmegyünk, éppen azok a körülmények, kihívások és helyzetek, amelyek olyan emberré tesznek minket, akik tudják, hogyan kell legyőzni a megpróbáltatásokat. Nem az élet jó időszakaiban fejlődünk vagy erősödünk; akkor növekszünk, amikor átküzdjük magunkat a nehézségeken anélkül, hogy feladnánk. Mikor a helyes dolgot tesszük, akkor szellemileg növekszünk, és megerősödünk még akkor is, ha az nehéz, kényelmetlen vagy kellemetlen.


Hálaadó ima

Hálás vagyok, Atyám, hogy még a nehéz időkben is számíthatok rá, hogy bármin keresztülviszel. Hálás vagyok, hogy bármilyen kihívással szembenézhetek, mert Te velem vagy.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon