Jóra számíts!

Jóra számíts!

De még vár az Úr, hogy megkegyelmezhessen, még hallgat, hogy irgalmazhasson. Mert bár ítélő Isten az Úr, boldogok mindazok, akik benne reménykednek. —Ézs. 30:18

Szeretném, ha szilárdan megértenéd a szívedben: Gondolkozhatsz arról, miről gondolkozol! Sok ember problémája gondolkodási mintákban gyökerezik, ezek a minták generálják az általuk tapasztalt bajokat. Emlékezz, a cselekedeteid közvetlen eredményei a gondolataidnak. Bár az ellenség mindenkinek felajánlja a rossz gondolkodásmódot, neked nem kell elfogadnod az ajánlatát.

Az Ézsaiás 30:18 az egyik kedvenc igém lett. Ha elkezdesz elmélkedni rajta, nagy békességet hoz neked… és nagy erőt. Azt mondja benne Isten, hogy Ő olyan embert keres, akihez jó lehet, de az az ember nem gondolkodhat negatívan, és nem lehet keserű hozzáállása. Olyannak kell lennie, aki arra számít, hogy Isten jó lesz hozzá. Minél jobb irányba változik a gondolkodásod, az életed is annál jobbá válik. Mikor elkezded látni Isten tervét az elmédben, elkezdesz majd benne járni.

Az elme a vezetője vagy előfutára minden hozzáállásunknak és cselekedetünknek. Mindig jó dolgokra számíthatsz Istentől!

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon