Kapaszkodj erősen a reménybe!

Mindaz, amit az Írásokban régebben megírtak, most a mi tanításun- kat szolgálja. Azért írták le, hogy az Írások által felbátorodjunk, ké- pesek legyünk a türelmes kitartásra, és erősen belekapaszkodjunk a reménységbe. (Róm. 15,4)

indnyájunknak szüksége van a bátorításra. néha tényleg azért, hogy kiemeljen a csüggedés gödréből, de mindig jól jön
egy megerősítő szó, egy reménysugár, vagy egy üzenet: azzal, hogy “Meg tudod csinálni!”

Isten maga a bátorítás általam ismert legjobb forrása, és Őt kellene mindig keresnünk, ha megerősítésre vagy reménységre van szük- ségünk. szellemén keresztül bátorít minket, de Igéjével is szól hoz- zánk. sokszor, ha bátorításra vagy erősítésre van szükségem, a Bibliához nyúlok. Vannak kedvenc igeszakaszaim, amiket elolva- sok, vagy amiken elmélkedem, mikor erősítés, támogatás vagy bá- torítás kell.

Isten igéje tele van bátorítással, és amíg megvan a Bibliánk, re- ceptre van felírva a bátorítás. Az egyik bibliafordítás szerint, Isten igéje a gyógyszer, amire szükségünk van.

Menj Isten igéjéhez, mikor bátorítás kell – mikor sértett, frusztrált, csalódott, zavarodott vagy kimerült vagy! Hagyd, hogy az Ige mé- lyen bevésődjön a szívedbe és elmédbe, ahogy Isten jelenlétében vá- rakozol! Isten soha nem fog csalódást okozni, és mindig számíthatsz Igéjére, különösen mikor reményre és bátorításra van szükséged.


Isten szava ma hozzád: Bármit is csinálsz ma, kapasz- kodj erősen a reménybe!

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon