Kiket használ Isten?

Kiket használ Isten?

„ Sőt azokat választotta ki az Isten, akik a világ szemében bolondok, hogy megszégyenítse a bölcseket, és azokat választotta ki az Isten, akik a világ szemében erőtlenek, hogy megszégyenítse az erőseket.” 1Kor 1:27

Isten arra hívott el engem, hogy a szócsöve legyek és tanítsam az Igéjét. Az emberek azért hallgatnak rám, mert Isten felkent, hogy beszéljek, ez a rendeltetésem része. Isten bárkit felken, akin keresztül munkálkodni akar. Ebbe te is beletartozol.

Kiket használ Isten? A Biblia azt mondja, hogy a legkevésbé valószínűeket választja. Hétköznapi, egyszerű embereket használ, mint te vagy én.

Amikor elkezdtem prédikálni az evangéliumot, néhány barátom elutasított. Szerintük nem kellett volna ezt csinálnom, mert nő vagyok. Sőt azt mondták nem csinálhatom!

De én azért csináltam, mert Isten azt mondta, hogy csináljam. Én pedig megbíztam Benne, mert ha Ő mondja, hogy csinálhatom, akkor csinálhatom. Ugyanez igaz számodra is. Ha van egy cél, amit Isten a szívedre helyezett, akkor Ő képes valami nagyszerűt tenni rajtad keresztül.

Isten minden hétköznapi embert hatalmasan tud használni. Csak hidd el, hogy meg tudja tenni, és merd megragadni azt a célt és a látást, amit a szívedre helyezett. Kiválasztott vagy.

Ima:

Istenem, mivel kiválasztottál, nem kételkedem többé a nekem szánt rendeltetésben. Köszönöm, hogy Benned célt adsz nekem.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon