Kincs van benned

Ez a kincsünk pedig cserépedényekben van, hogy ezt a rendkívüli erőt Istennek tulajdonítsuk, és ne magunknak. (2Kor.4,7.)

Minden másnál jobban akarom tisztán hallani Isten hangját, folyamatosan tudatában akarok lenni jelenlétének és hiszem, hogy te is azért olvasod ezt a könyvet, mert ugyanerre vágysz. Már írtam róla, hogy sok évig hittem ugyan, hogy Jézus Krisztus a meg- váltóm, de nem volt szoros közösségem Istennel. Úgy éreztem, hiába próbálkozom, nem sikerül elérni Őt. Egy nap, épp a tükör előtt fésülködtem, feltettem neki egy egyszerű kérdést: „Istenem, miért van, hogy következetesen úgy érzem, próbállak elérni és mégsem talállak téged?” Ekkor ezeket a szavakat hallottam a szívemben „Joyce, te kifelé keresel engem, pedig befelé kellene.” Hadd magyarázzam el: Isten Igéje azt mondja, hogy Ő bennünk él, de van, aki nehezen érti meg ezt az igazságot. A mai igevers kifejti, hogy Isten jelenlétének kincse bennünk van; de sokan, akik hisznek Jézusban, soha nem tapasztalják meg jelenlétének örömét, illetve a Vele való folyamatos közösséget.

Én abba fektettem munkát, hogy megpróbáljak eljutni Istenhez, de igazság szerint kegyelmében és irgalmában Ő volt az, aki eljött hozzám és otthont készített Magának bennem. Ugyanez igaz rád is Isten gyermekeként. Ő mindig veled van, és Ő a te erősséged, békéd, örömöd és segítséged. Beszélni akar veled, szóval kezdj el figyelni a szívedben és rájössz majd, hogy közelebb van, mint gondolnád.

ISTEN SZAVA MA HOZZÁD:

Ne kifelé keresd Istent, hanem befelé.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon