Kitartóan keresni Istent

Kitartóan keresni Istent

Hogy megismerjem őt és feltámadása erejét, valamint a szenvedésiben való részesedést, hasonlóvá lévén az ő halálához. —Fil 3:10

Kitartóan keresni Istent nem könnyű feladat, de mindenképp megéri. Valójában nem is tudod igazán keresni Őt, ha előtte nem tapasztaltad meg a teljes szabadságot. Isten szabaddá akar tenni minket és olyan csodálatos átélni a szabadságot a bűntudattól, kárhoztatástól és attól, hogy az emberek véleményétől függjünk. Amikor megértjük, kik vagyunk Krisztusban, megszabadulunk attól a félelmétől, hogy mi van, ha hibázunk. Ez bátorságot ad, hogy kilépjünk és megragadjuk Isten ígéreteit. Az egyik legnagyobb szabadság, amit Istentől kaptam, hogy önmagam lehetek.  Évekig próbáltam valaki más lenni, úgy éreztem ilyennek, meg olyannak kéne lennem, de végig tudtam, hogy én nem vagyok olyan, mint mások. Mégis próbálkoztam, de végül az Istennel való kapcsolatomon keresztül megértettem kinek is teremtett engem. Ez segített megszabadulnom önmagamtól is, és így már Jézusra összpontosítva, az ő terve szerint tudok szolgálni mások felé. A Filippi 3. azt mondja, hogy Pál kitartó volt, hogy megragadhassa mindazt, amiért Jézus meghalt és megismerhesse a feltámadásának erejét. Hiszem, hogy amikor újjászületünk a kitartás szelleme feltámad bennünk. Nevezhetjük ezt a Szent Szellem szenvedélyének, ami egy lökést ad a nehéz időkben. Ez által tudjuk azt mondani, hogy: „Nem adom fel az Istennel való bensőséges, szenvedélyes, mély, személyes kapcsolatomat. Nem adom fel! Olyan leszek amilyennek Krisztus eltervezett.”  Maradj meg kitartóan a hitben és ragadd meg Isten ígéreteit! Ne felejtsd el, hogy hozzá tartozol és kitartó szellemet adott neked!


Ima

Istenem, új életet szeretnék élni, folyamatosan keresve Téged és az ígéreteidet. Bízom benne, hogy segíteni fogsz azzá válni, akinek teremtettél és megtapasztalni a teljes szabadságot.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon