Kövesd a Szent Szellem vezetését

Kövesd a Szent Szellem vezetését

„Saját füleddel hallhatod a mögötted hangzó szót: Ezen az úton járjatok, se jobbra, se balra ne térjetek le!” Ézs 30:21

A Szent Szellem folyamatosan akar vezetni minket. Mi azonban időnként annyira ráfókuszálunk egy nagynak tűnő problémára, hogy nem vesszük észre, hogy naponta hányszor sugall nekünk különböző kis dolgokat.

Egy nap hazafelé tartottam és meg akartam állni egy kávéért, amikor úgy éreztem, hogy fel kéne hívnom az asszisztensemet és megkérdezni, hogy kér-e ő is egyet. Amikor felhívtam azt mondta „Pont itt álltam, és azon gondolkodtam mennyire jólesne egy csésze kávé.”

Tudjátok Isten meg szerette volna neki adni a szíve vágyát, és szerette volna általam megtenni. Nem hallottam hangos hangot, nem láttam se angyalt, se látomást, egyszerűen csak volt egy belső megérzésem, hogy felajánljak neki egy csésze kávét.

Ugyanígy akarja Isten megáldani az embereket a te életedben is. Bátorítalak, hogy legyen a szíved érzékeny Isten hangjára. Kövesd ezeket a kis megérzéseket. Szólni fog a szívedhez és arra vezet, amerre menned kell.

Ima:

Szent Szellem, azt választom, hogy elcsendesítem a bensőmet, hogy meghalljam a hangodat. Mutasd meg, hogyan áldhatok meg másokat.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon