Közelebb Istenhez imában

Közelebb Istenhez imában

Virrasszatok, és imádkozzatok, hogy kísértésbe ne essetek: a lélek ugyan kész, de a test erőtlen.” —Mt. 26:41

Az ima egy szellemi fegyver, melyet Istentől kaptunk a háborúhoz. Az ima az Istennel való kapcsolat. Arról szól, hogy Hozzá megyünk, és segítségét kérjük vagy beszélünk Neki valamiről, ami aggaszt minket. Az ima megzavarja a sátán gonosz tervét!

Ha hatékony imaéletet akarsz, fejlessz ki egy jó személyes kapcsolatot az Atyával. Tudd, hogy Ő szeret téged, tele van irgalommal, és segíteni fog neked. Ismerd meg Jézust! Ő a Barátod. Meghalt érted. Ismerd meg a Szent Szellemet. Segítődként mindig veled van. Hagyd, hogy segítsen neked!

Mindenféle imával találkozunk Istennel való utunk során. Van az egyetértés imája két ember között, és ott van egy csoport ember egységes imája is. Van hálaadó, dicsőítő és imádó, kérő, közbenjáró, elköteleződő és megszentelődő ima is. Bármelyik fajta imát hozod Isten elé, tanuld meg megtölteni szavaidat Isten igéjével, és azzal a garanciával ajánld fel, hogy Isten megtartja a Szavát.

Hajlamosak vagyunk halogatni az imát, én azonban azt javaslom, imádkozz azonnal, ahogy szükséget látsz, vagy eszedbe jut!

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon