Közeledjetek Istenhez!

Közeledjetek Istenhez!

Közeledjetek az Istenhez, és ő közeledni fog hozzátok. (Jakab 4,8.)

nem mindenki hajlandó megfizetni az árát Isten közelségének. nem mindenki hajlandó egyszerűen időt szánni vagy befektetni bármit is a szellemi növekedésbe. Isten nem kéri az összes időnket. Biztos, hogy olyan dolgokat is elvár tőlünk, amiket mi nem tartunk „szelleminek”. Ő úgy alkotott minket, hogy van testünk, lelkünk (elménk, akaratunk, érzelmeink) és szellemünk, és elvárja, hogy ezek mindegyikével foglalkozzunk.

A testedzés és a lelkünkkel való foglalkozás időt és erőfeszítést igényel. Az érzelmeinkkel is foglalkoznunk kell, kell az öröm és a szórakozás, szükségünk van arra is, hogy élvezzük mások társaságát is. Az elménknek növekednie kell és naponta meg kell újulnia.
ezenkívül a szellemi természetünk is figyelmet igényel. Hogy kiegyensúlyozottak és egészségesek maradjunk, időt kell szánnunk a
teljes lényünkre.

Hiszem, hogy az Istennel való intimitás idő függvénye. Azt mondjuk, nincs időnk Istent keresni, de az igazság az, hogy azokra a dolgokra időt szánunk, melyek a legfontosabbak számunkra. Bár minden nap meg kell küzdenünk az akadályozó tényezőkkel, ám ha Isten megismerése és vezetése fontos számunkra, akkor időt fogunk találni rá. ne próbáld Istent belepasszírozni a napirendedbe, ehelyett a napirendedet építsd a Vele töltött idő köré.

Isten megismerése egy hosszú távú befektetés, szóval ne bátortalanodj el, ha nem kapsz azonnali eredményeket. tökéld el, hogy az időddel is megbecsülöd Őt, és le fogod aratni ennek gyümölcseit.


Isten szava ma hozzád: Ahogy a testedzést, a szellemi edzést is rendszeresen kell végezni. Biztos lehetsz benne, hogy meglátod majd az eredményét.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon