Közösségben az Úrral

Közösségben az Úrral

Megtaláltok engem, ha kerestek és teljes szívvel folyamodtok hozzám. Jer. 29:13

Nem számít, hány elvet és formulát tanulunk meg, soha nem lesz tartós győzelmünk a keresztény életünkben, ha nem töltünk időt személyes, meghitt közösségben az Úrral. A győzelem nem a módszerekben van, hanem Istenben. Ha győztesen akarunk élni, akkor át kell lépnünk azon, hogy megoldjuk a problémáinkat, és meg kell találnunk az Urat a gondok közepette.

A jó hír az, hogy amikor időt szánunk Istenre, Ő találkozik velünk. Hálásak lehetünk, mert tudjuk, hogy amikor keressük Őt, meg fogjuk találni. Istennek mindannyiunk számára személyre szabott terve van, egy olyan terv, amely győzelemre vezet minket. Ezért nem az elvek, formulák és módszerek jelentik a végső választ, mert nem veszik figyelembe az emberek egyéni különbségeit. Bármennyire is jók ezek a dolgok általános iránymutatásként, nem helyettesítik az élő Istennel való személyes közösséget.


Hálaadó ima

Köszönöm, Atyám, hogy a nap és az éjszaka bármely szakában találkozhatok Veled. Te mindig itt vagy számomra, és vágysz arra, hogy időt tölts velem. A Te Igéd azt mondja, hogy amikor Téged kereslek, meg foglak találni. Segíts hát, Uram, hogy ma életem minden területén megtaláljalak Téged.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon