Krisztus követe vagy

Krisztus követe vagy

Tehát Krisztusért járva követségben, mintha Isten kérne általunk: Krisztusért kérünk, béküljetek meg az Istennel! 2 Kor.S 5:20

Isten mindig is azt mondta népének, és most is azt mondja nekünk: “Te és én társak vagyunk. Ti vagytok az Én Testem ma a Földön.” Mi mutatjuk meg, kicsoda Isten. Mi vagyunk az Ő szája, keze, lába, arca. Mi vagyunk azok, akik kifejezzük az Ő szívét, megmutatjuk az Ő szeretetét, és kinyilatkoztatjuk az Ő erejét a körülöttünk élőknek. Micsoda döbbenetes kiváltság, amiért hálásak lehetünk!

Alázattal minden nap így imádkozzunk: “Atyám, köszönöm, hogy lehetőségem van arra, hogy ma a Te képviselőd lehessek a világ számára. Köszönöm, hogy használsz engem”. Bölcsen tennénk, ha azért is imádkoznánk, hogy hozzáférjünk a bölcsességhez és a menny erőforrásaihoz, magunk és mások számára. Isten kegyelméből társai lehetünk abban, hogy az Ő céljai megvalósuljanak a mi életünkben és a körülöttünk élők életében.


Hálaadó ima

Köszönöm Neked, Atyám, hogy kincsedet cserépedényekbe öntöd. Köszönöm, hogy arra használsz engem, hogy megmutassam a Te szeretetedet, jóságodat, hatalmadat és kegyelmedet a körülöttem lévő világnak. Segíts, hogy ma a Te nagyköveted lehessek a világban.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon