Legtöbbet kihozni az idődből

Legtöbbet kihozni az idődből

„Jól vigyázzatok tehát hogyan éltek; ne esztelenül, hanem bölcsen, kihasználva az alkalmas időt, mert az idők gonoszak.” —Ef. 5:15-16

Hogy repül az idő, ugye? De vannak olyan helyzetek, amikor úgy érezzük, hogy csak cammog. Mindegy milyen gyorsnak vagy lassúnak tűnik, az idő halad, és mindannyiunknak csak bizonyos mennyiségű idő adatott itt a földön. Ezt figyelembe véve szeretném megkérdezni tőled, hogyan használod az idődet?

Az idő ajándék Istentől. Minden nap látom, ahogy Isten időt szán arra, hogy formáljon bennünket. És mivel kegyelmes és irgalmas, időt ad nekünk, hogy egyetértsünk azzal, amit tesz az életünkben, hogy megtapasztaljuk a jóságát.

Tedd fel magadnak a kérdést: Egyetértek azzal, amit Isten végez bennem? Vagy küzdök, ellenkezek, és a saját utamat próbálom kierőltetni?

Ne felejtsd el, Isten kegyelmes. Időt szán rád. Lehet, hogy úgy gondoljuk, hogy túl sokáig tart valami. Pedig Ő csak arra vár, hogy egyetértsünk azzal a munkával, amit bennünk végez. Ő nem siet. Türelmes. A küzdelmünk csak lassítja a folyamatot. Lehet, hogy itt az idő, hogy változtass a hozzáállásodon és kezdd el másképp csinálni a dolgokat… egy új látásmóddal, megújult hittel és bízva abban, aki mindig munkálkodik bennünk…és ezt mindig a mi javunkra teszi.

Azzal bátorítanálak ma, hogy bízz az Úrban és légy egyetértésben, azzal amit tesz az életedben. Hagyd, hogy meghatározza a célodat. Legyen bizonyosság a szívedben, hogy bármennyi időbe is telik a kivitelezés, jó terve van számodra, szeret téged és mindig a legjobbat akarja neked.


Ima

Uram, nem akarom többé arra pazarolni az időmet, hogy harcolok Veled. Szeretnék egyetérteni azzal a munkával, amit bennem végzel. Köszönöm, hogy amikor elkezdem pazarolni az időmet, mindig emlékeztetsz, hogy szeretsz, és a Te időzítésed a legjobb számomra.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon