Légy kész a részvételre

Légy kész a részvételre

Ő azonban így válaszolt nekik: “Ti adjatok nekik enni!” Mk. 6:37

Egyszer kértem Istent, hogy segítsen egy barátomnak, aki nagyon nehéz időszakon ment keresztül. Szüksége volt valamire, ezért kértem Istent, hogy adja meg neki. Meglepetésemre az volt a válasza: “Ne arra kérj, hogy töltsem be a szükséget; azt kérd, hogy mutassam meg, mit tudsz tenni”. Isten azt akarja, hogy készek legyünk a részvételre. Megáldott minket ajándékokkal, tehetségekkel és képességekkel. Nemcsak hálásnak kell lennünk ezekért a dolgokért, hanem használnunk is kell őket, hogy megáldjunk másokat.

A nap folyamán arra bátorítalak, hogy imádkozz, és figyeld a lehetőségeket, hogy azt tedd, amit szerinted Jézus tenne, ha még mindig a földön lenne testi formában. Ha keresztény vagy, Jézus most benned él, és te vagy az Ő nagykövete. Győződj meg róla, hogy jól képviseled Őt. Légy hálás az áldásaidért, és keresd a módját, hogy áldássá válj mások számára.


Hálaadó ima

Atyám, segíts meglátnom a körülöttem élők szükségleteit. Köszönöm, hogy oly sokféleképpen megáldottál engem. Ma azért imádkozom, hogy mutasd meg, hogyan oszthatom meg ezeket az áldásokat másokkal.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon